ZZZ

Velkommen til bemaerk.dk

Nature

Hvordan fjerner man bedst flisepest?

Rigtig mange danskere døjer hvert eneste år med flisepest. Det er flere og flere boliger i Danmark, der årligt rammes af den irriterende infektion, der er utrolig grim at se på. Derfor er der blevet foretaget en test, der skal vise, hvilken form for behandling, der virker bedst mod flisepesten.

Hvilken behandling skal du vælge?

De fire fliserens metoder, der er blevet testet mod flisepest, er:

 • Fliserens
 • Opblanding med brun sæbe
 • Fugesand og kost
 • En terrassevasker til højtryksrenser

Der er flere forskellige metoder, der kan anvendes, når fliser rammes af flisepest. Men det er ikke altid, at det er den samme metode, der er den bedste overalt. Derfor handler det mange gange om at prøve sig frem. Der er flere fordele og ulemper ved de forskellige metoder, og derfor handler det om at finde ud af, hvad der virker bedst i ens egen situation.

Vær obs på følgende ved fliserensning

Fliserens har den fordel, at det er utroligt nemt at anvende. Samtidig er det et meget effektivt produkt, der fjerner en stor del af den flisepest, der er til stede. Samtidig har produktet også en eftervirkning, og det betyder, at resultatet faktisk bliver bedre, end man først kan se. Samtidig er det dog et kemisk produkt, der kræver omtanke at omgås. Derudover er det også et meget tidskrævende arbejde.

Brun sæbe er ikke lige så effektivt som fliserens. Det fjerner i nogen grad algerne på fliserne, men ligesom med fliserens er det et meget tidskrævende arbejde. Her er der også tale om et kemisk produkt, der betyder, at man skal tænke sig om i forhold til miljøet.

De to sidstnævnte muligheder er ikke lige så effektive som fliserens. Fordelene er, at der her ikke anvendes nogen former for kemi, hvilket er godt for miljøet. Men man må samtidig konstatere, at det endelige resultat ikke er lige så pænt.

Hvem skal klare din fliserens?

Men kan du så selv udføre en fliserensning eller bør du benytte et algefirma til opgaven? Du kan godt gøre det selv men det kræver både, at du investerer i det rette udstyr samt sætter dig godt ind i, hvordan flisepest skal behandles. Bruger du derimod et algefirma så som AlgeTeknik, så koster en fliserens ca. 700 kr. inkl. moms., afhængig af hvor mange m2 der er tale om. Altså en væsentlig lavere udgift, sammenlignet med, hvis du selv skulle ud og investere i alt udstyr. Det er selvfølgelig værd at tage med i overvejelserne. Vurderer du derimod at flisepest ofte kommer igen hvor du bor, så kan det godt betale sig at investere i eget udstyr.

Flere tilvælger en grøn algebehandling

Foråret er ofte den tid på året, hvor danskerne beslutter sig for at få foretaget en algebehandling af deres bolig. Ofte er det taget, facaderne på huset eller fliserne, der står for skud, når den lange vinter har sat sine tydelige spor på privaten. Det er det blandede vejr, som vi har her i Danmark, der giver optimale betingelser for algevækst og lignende. Det er fugtigheden i vejret, som dannes af den store mængde af både regn og sol, der er skyld i de gode arbejdsbetingelser for den grønne belægning, der hvert år frustrerer en masse husejere.

En ny trend er dog på vej i Danmark, når det kommer til algebehandlinger. Folk er nemlig blevet mere bevidste om miljøet, og går derfor op i, at den behandling, der bliver foretaget på deres bolig, skal være miljøvenlig. Det handler blandt andet om, hvilket middel til algebehandling, der anvendes i kampen mod de grønne alger, der sætter sig over alt på boligen på de steder, der ofte er skyggeramte.

Dette skal du være opmærksom på, hvis du vil gøre din algebehandling miljøvenlig

Der er flere ting, du kan sikre dig, hvis du vil gøre algebehandlingen af din bolig grønnere:

 • Vær sikker på, at der gøres brug af et algebehandlingsmiddel, der er godkendt til brug som algebehandling
 • Hold øje med Miljøstyrelsens hjemmeside, hvor du kan finde alle regler, der gælder på området.
 • Vær meget koncentreret i din omgang med de anvendte midler. Vær sikker på, at der ikke løber spildvand ned i kloak og afløb, hvis det ikke er godkendt til dette.

Der er altså flere ting, du kan gøre, hvis du ønsker at gøre en algebehandling af din bolig mere effektiv og ikke mindst grønnere. Og husk, at du altid kan kontrollere det firma, der udfører opgaven for dig og det bør du altid gøre. En ny undersøgelse viser nemlig, at flere algefirmaer udfører algebehandlinger med ulovlige algemidler, hvilket både kan skade miljøet og dit tag, fliser eller hvor end det bliver anvendt.

Her er den bedste måde at udføre en algebehandling på

Mange danskere får i disse år foretaget en algebehandling af deres bolig, når foråret har meldt sin ankomst. Med det fugtige og skiftende vejr er det nemlig oftest her, at man tydeligst ser de grimme belægninger af alger, der omklamrer facaderne og taget på din bolig. Der er rigtig mange måder man kan vælge at angribe de grønne belægninger på. Mange vælger at gøre brug af professionelle kræfter, for at være sikker på, at algerne ikke kommer igen lige med det samme.

De bedste måder at udføre en algebehandling på

Her følger et bud på hvilke algebehandlinger, der er de mest effektive mod algerne

 • Mange vælger at bestille en algebehandling af et professionelt firma, fordi det kan være besværligt selv at skulle i gang med at fjerne algerne. Er der for eksempel tale om alger på taget, kan det samtidig være farligt at gå i kamp mod de grønne belægninger
 • En anden mulighed er at gå i gang med en hård kost eller børste sammen med rindende vand. Denne måde er uden tvivl den mest miljøvenlige idet, der ikke gøres brug af algebekæmpende midler. Samtidig skal man dog også være klar over, at chancen for at algerne vender tilbage er højere.
 • Hvis du vælger selv at give dig i kast med en algebehandling af din bolig, så er det meget vigtigt at du sikrer dig, at du ikke bruger midler, der ikke er godkendt til algebehandling.

I Danmark eksisterer der i øjeblikket blot ét enkelt middel, der er godkendt til algebehandling af tage. Det er meget vigtigt at være opmærksom på, at man anvender det rigtige middel, da det er strafbart at bruge midler, der ikke er godkendte.

Comments   0


Norway

Trend åbner op for danske kontormøbler i Kina

Kontormøbler produceret af dyre, velkendte mærker har i mange år været populære blandt de kinesiske forbrugere. Det hele har skullet være en smule bling-bling, for at det kunne accepteres. Men sådan forholder det sig dog ikke længere. Kina vil i stedet have ting og møbler med en historie, der bedre kan beskrive den person, der bærer eller køber produktet. De kinesiske forbrugere vil have nichevarer, akkurat som vi har set det i den vestlige verden i de senere år. Denne udvikling kan altså bane vejen for danske producenter, der ønsker at slå hul i muren på vej til det kinesiske marked.

Derfor vil kineserne muligvis have danske kontormøbler

Der er flere grunde til, at danske kontormøbler kan blive populære på det kinesiske marked. Det handler nemlig om, hvad der er oppe i tiden. Her har Kina fået smag for dansk design og vores livsstil.

 • Danske kontormøbler kan havne i kinesiske hjem og kontorer af flere årsager. Det skyldes først og fremmest de trends, der lige nu er begyndt at få fat i de kinesiske forbrugere.
 • Kineserne er nemlig lige som de vestlige forbrugere. De vil ikke længere lade sig styre af et bestemt mærke, men vil i stedet finde deres egne nicheproducenter, der har en historie. På den måde kan man som forbrugere lettere definere sig selv igennem sin stil.
 • Folk vil ikke længere bare have mærkevarer, fordi det er mærkevarer. Det skal betyde noget, og dette åbner markedet op for flere aktører, der endnu ikke er blevet mainstream.

De næste mange år bliver det spændende at se, om der er nogle danske producenter, der kan få deres kontormøbler og andre produkter ind på det kinesiske marked. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at der ligger mange penge og venter på dem, der kan bide sig fast i kinesernes pengepunge.

Trådløse høretelefoner og headsets vinder frem

For rigtig mange iPhone-ejere er noget af det vigtigste tilbehør deres høretelefoner, fordi de bruger deres telefon til at høre musik. Og hvis man følger med i det danske gadebillede, vil man se, at flere og flere af disse headsets er blevet trådløse. Det betyder, at de kører på bluetooth og at man på den måde kobler høretelefoner til sin iPhone. Beats by Dr. Dre er en af de førende producenter på markedet, og deres headsets spottes mange steder.

Trådløse høretelefoner har flere fordele, der gør dem mere praktiske end dem, der har ledninger. Mange mennesker, der går i fitness, hvilket rigtig mange danskere gør, vil ofte foretrække den trådløse model, fordi der ikke er nogle ledninger, der kan forstyrre træningen. Derfor ser man rigtig mange Beats-høretelefoner i de danske fitnesscentre.

Her er nogle af de fordele, der følger med trådløse høretelefoner

Meningerne er delte, når det kommer til headsets. Her følger nogle af de fordele, der kommer med den trådløse model:

 • De trådløse høretelefoner har selvsagt ingen ledninger, der kan genere dig i det, du laver, mens du hører musik. Mange kender til frustrationerne over, at ledningerne vikler sig sammen, når de ligger i en lomme eller lignende.
 • Samtidig gør bluetooth-forbindelsen det muligt, at du kan høre musik uden, at din telefon er i umiddelbart nærhed.
 • Højtalerne kan også forbinde med andre elektronisk tilbehør der understøtter bluetooth, hvilket åbner op for flere funktioner.

Det bliver spændende at se i fremtiden, om trådløse headsets kommer til at tage fuldstændig over fra de klassiske modeller, som vi kender med ledninger. Det er svært at spå om, hvordan den danske befolkning vil tage imod de trådløse bluetooth høretelefoner til iPhone, men alt tyder på, at det er den vej, som alle producenterne går. Det afgørende moment bliver, hvordan Apple har tænkt sig at agere på markedet, må man formode.

Comments   2

Udendørs Legetøj

annoncer

Elverbørn er legetøj i høj kvalitet og gode priser.
Elverbørn er en dansk webbutik med 4.8 i Trustpilot.